Jens K Styve

Narvik: minst to prosent undervurdert

Pga fotballturnering for gutar f.2000 fekk eg gleda av å overnatta (på golvet) på fantastiske Tårnveien Skule i Narvik.

Økning av elevtall, for liten plass på folkeskolen og påbud om formiddagsundervisning fra 1928 førte til at det skulle bygges ny skole på tomta der Interimskirka sto. Interimskirka ble flyttet, og tomtearbeidene tok til sommeren 1928. Skolen sto ferdig i 1929/30.Oppdatering kl 01:00: i kveld/natt minner Tårnveien litt om eit internat ala det Stompa gjekk på. Vi på 40-pluss-rommet har våre interne greier: Den eine trenaren (som ikkje er sylslank) har alt for smal madrass (den er ikkje synleg når han ligg på den). Ein av fedrene (som er prest) snorkar så dyrisk at ingen får sova. Professoren i evolusjonsteori ligg ved sia av han (!) og dultar i presten innimellom så det blir stille.
Fotballgutane på naborommet er ikkje på langt nær sovna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *