Jens K Styve

Eit falkeblikk på Friedland

Den grundige (og ellers så strenge) bloggaren Falkeblikk har lese eit utkast av Friedland. Han virkar faktisk begeistra!

(…) råere, mer hemningsløs og samtidig mer gjennomarbeidet enn jeg har sett ham noen gang før. I mitt hemningsløse skryt av hva han får til trekker jeg også fram godt språk og formuleringsevne. Her er det rikelig med velformulerte vendinger som er en fryd å følge.

(…) blir aldri kjedelig, men oppfattes som et inspirert overskuddsprosjekt fullt av detaljer og ideer. Med solid bruk av ingredienser som sex, drugs og rock ’n’ roll er den dessuten særdeles underholdende lesning, og hadde jeg vært en sånn som kjøpte opp filmrettigheter hadde jeg definitivt kjent min besøkelsestid på denne.

Les heile blogginnlegget her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *