«Dunce» er en særegen serie som med svært gjenkjennelig og appellerende tematikk har knekt de fleste kodene for en vellykka stripeserie. Den handler i hovedsak om en fraskilt far, hans lille gutt og deres liv, men også om vennskap og jobb og alle store og små utfordringer i tilværelsen. Ifølge serieskaperen det en selvbiografisk serie, iblandet en god dose løgn og bedrag. Serien har en herlig og kontant snert i replikkene, og en oversikt, timing og formidlingsevne som gjør at man leser i spenning fra rute til rute, fra stripe til stripe, uten å vite hva som kommer til å skje. Styve har videre på mesterlig vis lyktes med å fylle karakterene sine med et deilig, uregjerlig temperament, som skaper stor komikk.

http://www.dagbladet.no/kultur/en-anledning-til-a-fa-ut-slagg-og-irritasjon-nar-jeg-blir-provosert/63962557

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *