Jens K Styve

Empirix: Årets beste tegneserier 2017

Redaktøren i tidsskriftet Empirix velger seg Dunce: 

«Tegneserieveteranen Jens K. Styve konverterte først til stripeformatet i godt voksen alder. Dunce-serien viser at godt håndverk skinner igjennom uansett sjanger, og Styve mestrer nå stripene til fulle. Det spesielle med Dunce er hvordan serieskaperen kombinerer en rufsete strek (han er blant annet kjent for å fargelegge seriene sine med kaffe) med et innhold som føles både gjennomarbeidet og spontant.

Ingenting med stripeserien Dunce virker kalkulert. Tvert imot virker den å vokse organisk ut fra Styves lange karriere som utkantmelankolsk humorist i Ragnar Hovland-tradisjonen. Den behagelige og lite anmassende stilen i serien er også med stort hell videreført i Styves aktive tilstedeværelse i digitale kanaler.»

De beste tegneseriene i 2017

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *