Jens K Styve

Stavanger Aftenblad: oppsiktsvekkende bra (Terningkast 5)

Dunce er anmeldt i Stavanger Aftenblad: 

Jens K Styve gjorde comeback som tegneserietegner i fjor, etter 15 år med romaner. Det gjorde han på godkjent vis med «JensK», men han har tatt et steg videre denne gang. «Førstebossen» er første samlebok med serien «Dunce», en serie som på sitt beste er oppsiktsvekkende bra og som på sitt dårligste er helt grei. Rare hunder, sære katter og sta roboter finner vi i andre striper også, men hva med en blå fiskevenn, heksebrenning-moro og kjærlighet til surdeig? Dessuten er den grafiske biten på plass. Dunce er et engelsk ord som kan oversettes med dumrian, gjerne plassert i skammekroken med en spiss hatt på hodet. Det sier sitt om hovedpersonen.

https://www.aftenbladet.no/kultur/i/3j9bV9/Hva-med-en-tegneseriebok-til-jul-Her-er-atte-av-hostens-utgivelser

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *